Post vacant: Expert Contabil/Contabil Autorizat

Cautăm o persoană motivată și proactivă cu experiență în expertiză contabilă – preocupată să-și facă bine munca și să aibă un impact pozitiv în comunitate, la nivel național sau internațional prin implicarea sa.

Dacă ești o persoană bine organizată și capabilă să gestioneze, coordoneze, planifice și implementeze lucrând împreună cu colegii; dacă ești o persoană deschisă – căreia îi pasă de oameni și-i place să lucreze cu ei și dacă ești persoană care combină viziunea și angajamentul orientat spre scop cu abilitatea de a lucra eficient atunci ești persoana pe care o căutăm!

În special, încurajăm candidații din medii diverse.

Poziție cu normă întreagă, data de începere Ianuarie 2024, Locație: Cluj-Napoca, România

Termen limită pentru aplicare: Candidaturile vor fi acceptate până când poziția va fi ocupată.

Pentru a aplica: Vă rugăm să trimiteți cererea de aplicare care să conțină Scrisoarea de Motivație (maximum 2 pagini), CV-ul și 2 Referințe la adresa de email [email protected].

                        Vă rugăm să ne trimiteți detalii de contact pentru 2 – 3 Referințe (în prima rundă este suficient să trimiteți contactele pentru referințe. Scrisorile de referință vor fi solicitate de la candidații care trec în a doua rundă). Vă rugăm să aplicați doar dacă ați citit descrierea în întregime și experiența dumneavoastră anterioară este potrivită pentru rol. Vor fi luate în considerare doar aplicațiile trimise prin e-mail și care includ un CV și o Scrisoare de Motivație.

Află mai jos detaliile acestui post:

Leave a Comment

Your email address will not be published.